Ser du någon som har DENNA fläcken i nacken – spring då efter hjälp!

När det gäller sjukdomar och andra besvär vi människor kan vara med om, så gäller det att alltid ta det säkra före det osäkra. Även om man inte tycker att det är någon fara eller att man inte behöver kolla upp ett märke eller utslag, så ska man alltid undersöka det i förebyggande syfte. I värsta fall kan det gälla liv och död, därför bör man alltid ta alla förändringar på största allvar.

Det är hellre bättre att kolla upp någonting en gång för mycket, än en gång för lite. Detta var något som Pantera Myhill fick vara med om när mamman upptäckte en fläck i nacken.

Dom visste inte vad det var för något, vilket gjorde att dom åkte in till sjukhuset för att kolla. Och det skulle senare visa sig vara mycket bra gjort.

Det var verkligen en tur att dom åkte in till sjukhuset, för det skulle senare visa sig vara något mycket allvarligt. Detta visar verkligen att man alltid bör ta utslag och förändringar på kroppen på största möjliga allvar. Tänk bara hur illa det hade gått för Panteras mamma om dom inte åkt in och kollat upp det.

Man måste verkligen ge en stor eloge till Pantera för att hon var så uppmärksam och stod på sig att dom borde kolla upp det.

Även om långt ifrån alla fläckar är farliga som i detta fall, så vet man ju inte det förrän man fått svar. Det värsta är ju när man hör om folk som har upptäckt sjukdomar alldeles för sent. Och om dom bara hade upptäckt det tidigare så kanske deras liv hade gått att rädda.

Se vad det var som hände mamman i videoklippet här under. Genom att du vet vad det var för något kan du vara uppmärksam om du ser någon som får en liknande fläck.

Glöm inte att DELA detta med dina vänner så dom också får reda på denna viktiga information!

Se mer i klippet här under:

Suavomedia