Spraya denna blandning på ogräs – bli av med det för alltid!

Ogräs är den vanligaste, mest oönskade och oinbjudna gästen i trädgården eller bakgården som stjäl näring och utrymme för våra plantor.

Men inte alla av er tänker på ogräs som ett stort problem. Och i vilket fall som helst bör de inte vara ett problem efter att du har läst detta, för med hjälp av Monsantos Roundup-sprut recept för att bli av med ogräs för evigt, på 1-2-3. Detta är faktiskt det mest populära ogräsmedlet i världen.

Ändå är det bara ett fåtal som inser de allvarliga konsekvenserna av dess användning. Även de minsta mängder av detta spray i mat kan orsaka njur- och leverskador.

Du måste vara noggrann och försiktig med bekämpningsmedel så att inte få på kläder eller i mat. Ogräsmedel som säljs i butiker innehåller i huvudsak bara en ingrediens. Men det är samma regler som gäller med detta recept.

Det bästa med sprayen är att den är väldigt lätt att göra!
Du behöver:
– Vit vinäger
– Sprayflaska

Gör såhär:
Häll vinäger i en sprayflaska och spraya direkt på ogräset, men hålla det borta från växter och gräs som du tänker behålla.

Om du har mer aggressivt ogräs, prova följande ingredienser:
– En flaska av vit vinäger
– 2,5 dl diskmedel
– 4 dl epsomsalt
– Sprayflaska

Du häller alla ingredienser i flaskan, skaka något, och spraya på ogräset. Efter att ha gjort denna naturliga spray kommer du inte längre ha ogräs i din trädgård! Därför ska du inte tveka att prova dem! Även om det snart går mot vinter!


Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!