Tror du att du varit sjuk på riktigt? Då ska du se dessa otroliga sjukdomar!

Har du varit riktigt sjuk någon gång? Även om du haft en mycket jobbig sjukdom är chansen att den inte varit speciellt farlig om man jämför med några av världens värsta tillstånd.

Det finns några mycket ovanliga sjukdomar som har drabbat en människor på vår planet. Dessa sjukdomar får minsta förkylning att framstå som rena semestern.

Elephantiasis är en sjukdom som på riktigt gör att du liknar en elefant, men den kommer att bli utdöd år 2020. En annan heter eymyketom men är också känt som Madura Foot, vilket är en hemsk fotsjukdom som orsakar amputation.

Aquagenic Urticaria är en annan högst ovanlig sjukdom som gör dig allergisk mot vatten. Ja tro det eller ej – vatten! Detta är mycket problematiskt eftersom alla människor är beroende av vatten då vår kropp till största del består av just detta.

Blaschkos linjer gör att pigmenteringen av din hud visas i vita s-formade och v-formade linjer.

Filariell mask är en parasit man kan få i ögat. Det är den andra vanliga orsaken till blindhet i världen. 

Cancrum Oris, även känt som Noma, är en sjukdom som äter bort vid vävnad i din käke, ca 20% överlever sjukdomen och ska enligt dom som drabbas vara riktigt plågsamt.

Dessa sjukdomar du nu ska få se är verkligen högst ovanliga, men kan ändå drabba folk. Om du någon gång varit sjuk så är sannolikheten att det inte ens går att jämföra med dessa sjukdomar. Man ska verkligen inte ta sin goda hälsa för givet, och glöm inte att ta hand om din kropp på bästa sätt.

Se alla sjukdomar i videon här under, och dela detta med dina vänner.