9 tecken och symptom på att du har glutenallergi utan att veta det! Jag hade ingen aning..

Glutenfri kost har varit mycket omskriven i media under ganska lång tid nu, vilket gör att många eliminerar den från sin kost, eftersom de har kommit att tro att det är mindre kalorier och hälsosammare.

Sanningen är att glutenfri kost inte har mindre kalorier och äta en glutenfri diet är bara hälsosammare för de människor som lider av glutenkänslighet eller intolerans.

Gluten är ett protein som finns i vete, råg och korn.

Följande video som du är på väg att se nedan presenteras av Dr Axe. Han gör ett bra jobb med att förklara glutenkänslighet, samt diskutera tecken och symtom som du kan lida av denna intolerans, och vad man ska göra för att hantera den. Om du lider av: ett nedsatt immunförsvar, överdriven trötthet, kronisk huvudvärk / migrän, led- och muskelvärk,  viktökning som verkar orelaterad till ökat kaloriintag, tandproblem eller plötsliga hudsjukdomar såsom eksem eller utslag, kan dessa vara ett tecken på glutenkänslighet eller intolerans.

Om något av dessa symptom kombineras med kroniska matsmältningsproblem, kan gluten vara den skyldige. Efter att ha sett videon nedan, om du känner att du kan ha en känslighet eller intolerans, ger Dr. Axe förslag på hur man kan eliminera livsmedel för att se om symtomen lindras.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!

Suavomedia