Nikki gick ner över 200 kg – 2 år senare känner vi knappt igen henne

Om man är överviktig så kan det vara väldigt svårt att gå ner i vikt. Om du själv har försökt så vet du precis vad vi talar om. Tänk dig då denna kvinna som varken kunde gå, bada eller ens stå på grund av hennes övervikt.

Nikki Webster vägde över 270 kilo när hon var 34 år gammal. Hon kämpade med att ta hand om sig när hon en dag insåg allvaret.

Om hon inte gjorde någonting åt hennes matmissbruk och hennes övervikt så skulle det innebära att hon skulle stryka med på kuppen.

Efter att ha insett det stora problemet så sökte hon hjälp. Hon gick med på att flytta från Arizona till Texas för att komma närmare en doktor vid namn Dr. Nowzaradan som var speciallist läkare när det gällde operationer som hjälpte överviktiga.

Nikki hade hopp om att få en operation där hon förminskade magsäcken men fick ett annat svar än de hon hade väntat sig. Doktorn berättade för henne att hon var tvungen att förlora minst 20 kilo på egen hand för att han ens skulle överväga en magsäcksoperation.

Nikki bestämde sig för att göra det som krävdes och tre månader senare hade hon gått ner den vikten.

Nu var hon beviljad en magsäcksoperation men hon var ändå orolig över sina dåliga vanor och hur operationen skulle gå.

”Min bästa vän Michael gjorde en gastric bypass tidigare i år, och han dog. Det skrämmer mig” förklarade Nikki.

Men Nikki var modig

Nikki var fast besluten. Hon skulle förändra sitt liv och magsäcksoperationen blev till verklighet. För att komma till roten med sitt ätproblem så tog hon hjälp av en terapeut. Denna terapeut hjälpte henne att inte falla tillbaka till hennes dåliga mönster.

Trots motgångar så var hon fast beslutad. Hon skulle nå sina mål och två år senare hade hon rasat över 200 kilo i vikt.

Idag så är Nikki en glad och hälsosam tjej som jobbar och äter rätt. Hennes viktresa är helt otrolig och inspirerande.

Se före och efterbilderna i videoklippet här nedan:

DELA gärna Nikkis inspirerande resa med dina vänner på Facebook.

Suavomedia