Matilda var i sen 30 års ålder…

Matilda var i sen 30 års ålder och fortfarande ogift. Hon hade liksom bara svårt att träffa män. De män hon mot förmodan träffade visade sig vara skitstövlar. Till slut så bestämde hon sig att sätta in en annons i tidningen.

Hon skrev:
Söker en man som inte kommer att slå mig, som inte kommer att lämna mig och som är bra i sängen.
Flera dar gick och hon hade inte fått något svar på annonsen. En dag när hon var nere i källaren och tvättade, knackade det på dörren. Hon gick upp och öppnade och där satt en man i rullstol som varken hade armar eller ben.

– Kan jag hjälpa dig? frågade hon.
– I am the man in your dreams, sa han.
– VA?

– Jag läste din annons i tidningen och jag är den perfekta mannen. Jag kan inte slå dig eftersom jag inte har några armar. Jag kan inte lämna dig eftersom jag inte har några ben.
– Men är du bra i sängen då? frågade hon.
– Hur tror du jag knackade på dörren…

Dela gärna detta skämt med alla dina vänner på Facebook!

Suavomedia