Hon körde för fort på vägen och..

Hon körde för fort på vägen och hon får se en polis med en radarn i högsta beredskap.

Polisen vinkade in henne, gick fram till bilen, med den klassiska nedlåtande leendet vi alla känner och älskar, och polisen frågade:- Vad är din brådska?

– Jag är sen till jobbet

.- Visst, sa polisen, vad jobbar du med?

– Jag är en ändtarmsutvidgare, svarade hon.

Polisen stammade:- En vad? En ändtarmsutvidgare? Och precis vad gör en en sån?

– Jo, sa hon, Jag börjar med att sätta in ett finger, sedan arbeta mig upp till två fingrar, sedan tre, sedan fyra, tills hela handen är i. Jag arbetar från sida till sida tills jag kan få i båda händerna , och sedan sakta men säkert tänja ut den, tills den är ca 180 cm bred. ”- Och vad sjutton gör man med ett 180 cm rövhål ? frågade han.

– Ger honom en radar och sätter honom bakom nästa vägkrök.