Frisören upptäckte en fläck i kundens hårbotten. Det räddade hennes liv!

När Eileen Korey från Lakewood, Ohio (USA) skulle till frisören Kari Phillips, var planen att hennes hår skulle klippas och färgas.

Men när Phillips skulle börja klippa, upptäckte hon något i Eileens hårbotten.

”Har du slagit i huvudet?” Frågade hon sin lojala kund. Det hade hon inte gjort.

“Jag såg något jag inte gillade,” fortsatte Phillips. Hon tog en bild av Eileens hårbotten med sin mobiltelefon och visade henne bilden. Nu blev Eileen orolig.

I hårbotten hade Eileen fått en fläck i storleken på en 10-krona. Fläcken var upphöjd och såg lite ut som ett blåmärke. Eileen är hos Phillips var tredje vecka för att färga håret, och fläcken var inte där vid det senaste besöket. Eileen var rädd för vad det kunde vara och beställde omedelbart läkartid.

Och läkaren hade fruktansvärda nyheter: fläcken var cancer, men i ett mycket tidigt skede. Hon är redan under behandling och sannolikheten för att bli av med sjukdomen är 90 procent.

Hudcancer är en särskilt skadlig cancerform, som ofta är dödlig. Om det upptäcks tidigt finns det dock en stor sannolikhet för att bli av med sjukdomen. Så om du letar efter misstänkta fläckar på kroppen, glöm inte att kontrollera hårbotten.

Eileen är oerhört tacksam för att Phillips upptäckte fläcken.

“Tacka Gud för att du hittade det. Du räddade mitt liv! ” sa hon.

Dela gärna detta vidare med dina vänner.

Suavomedia