Detta gift FÖRSTÖR ben! Men många dricker det, flera gånger om dagen!

Har du någonsin undrat vad som händer med din kropp när du dricker en burk med din favoritläsk?

En ny studie har avslöjat reaktionen du går igenom i en timme efter intag, från den första klunken, ända fram till 60 minuter efter avslutad dricka.

I de första 10 minuterna: 10 teskedar socker slås in i ditt system. (100 procent av det rekommenderade dagliga intaget.) Du behöver kommer inte omedelbart att kräkas från den överväldigande sötman eftersom fosforsyra gör att du kan hålla allt nere.

20 minuter: Ditt blodsocker är som högst, vilket leder till en insulinskur. Levern svarar på detta genom att omvandla socker till fett. (Som det finns gott om att vid detta ögonblick).

40 minuter: Koffein absorptionen är fullständig. Dina pupiller vidgas, ditt blodtryck stiger, som ett svar dumpar din lever mer socker i blodet.

45 minuter: Din kropps dopaminproduktion stimulerar lustcentrum i hjärnan. Detta är fysiskt på samma sätt heroin fungerar förresten.

> 60 minuter: Fosforsyra binder kalcium, magnesium och zink i nedre delen av tarmen, vilket ger en ytterligare ökning i ämnesomsättningen.

Detta förvärras av höga doser av socker och konstgjorda sötningsmedel och ökar urinutsöndringen av kalcium.

> 60 minuter: koffeinets vätskedrivande egenskaper spelar in. (Det gör att du måste kissa.)

> 60 minuter:  Du börjar få en sockerkrasch. Du kan bli irriterad och / eller trött.

Så, om du inte kan föreställa sig ett liv utan tex coca-cola, dra nytta av följande rekommendationer:

– Många distributörer av coca-cola i USA använder denna dryck för rengöring av sina lastbilsmotorer.

-Många Poliser i USA har flaskor med coca-cola i sina bilar och när en bilolycka inträffar,  tvättar de bort blodet från vägen med det.

– Coca-Cola är ett utmärkt verktyg för att ta bort rostiga fläckar på kromytor av bilar.

– Att ta bort rost från en rostig skruv, doppa en trasa i coca-cola och linda runt skruven i några minuter.

– För att ta bort fläckar från kläder – häll coca-cola på smutsiga kläder,  och kör i tvättmaskinen som vanligt med tvättmedel. Du kommer att bli förvånad över resultaten.

– I Indien finns det bönder som använder coca-cola i stället för bekämpningsmedel för skadedjursutrotning, eftersom det är billigare och effekten är helt tillfredsställande.

Så onekligen är coca-cola en mycket användbar produkt. Nyckeln är att använda för andra ändamål, inte för att dricka!

Många människor har ingen aning alls vad det gör med deras kroppar när de dricker cola. Därför är det viktigt att så många som möjligt få denna information. Dela det med alla du känner!