Hennes hjärna blev gravt skadad av det nya ungdomsknarket! Du kommer inte tro på hur hon ser ut idag!

Amy Thomson från Skotska Glasgow var en normal, söt 16-årig flicka. Hon tyckte om att umgås med sina vänner, och var allmänt omtyckt tonåring. Man skulle kunna tro att hon inte skulle testa droger. Men hennes liv förändrades dramatiskt efter att hon gick till en fest en dag.

Hon och hennes vänner var på festen. Men någon erbjöd henne en transparent kapsel med vitt pulver. Det var exctasy sa de, så det var inget att oroa sig för.

Amy och tre andra vänner tog en kapsel vardera utan att tänka särskilt mycket på det. Då hände det som inte skulle hända: De bröt ihop och svimmade. Ambulanspersonal tillkallades omedelbart.

De tre vännerna hade tur, men det hade inte Amy. Hon var i koma, och hennes hjärna skadades svårt. Hennes mamma och kusin Kayla satt livrädda bredvid sängen på sjukhuset. De ville bara ha sin älskade Amy tillbaka.

När Amy vaknade var hon inte längre samma person: Hon kunde knappt tala – hennes talförmåga var otydlig som hos en tvååring. Men värst av allt, hon kunde inte röra sig utan rullstol. Det piller hon tog på festen hade smält Amy hjärna.

2 kvinnor och en man har gripits misstänkta för att ha sålt drogen.

Men Kayla och Amys mamma bryr sig lite om gripandet. De vill bara ha Amy tillbaka. Kayla publicerade en video på Internet, som en varning till andra att inte ta drogen.

Känn dig fri att dela meddelandet med vänner på Facebook!

Suavomedia