Hon drack detta varje dag i en vecka – då hände DETTA med hennes bröst!

Många kvinnor drömmer och önskar att deras bröst var större. Givetvis är detta helt individuellt men många har denna önskan vilket kan vara svårt att ändra på. Ett alternativ är ju att lägga sig under kniven och göra en bröstförstoring, men det finns också saker man gör som kan påverka att dom inte växer sig större.

Forskare har kunnat visa ett samband mellan att dricka kaffe och att ha små bröst. I en undersökning där över 300 kvinnor medverkade kunde man se att om man konsumerade tre koppar kaffe per dag kan kvinnors bröst krympa.

Men detta var långt ifrån allt dom kom fram till när det gäller att överkonsumera kaffe. Detta hade man verkligen inte en tanke på!

Det upptäcktes att människor som dricker kaffe har lägre risk att utveckla bröstcancer. Om du konsumerar kaffe regelbundet kommer det att reglera dina östrogennivåer och förbättra dina endokrina funktioner.

Att dricka kaffe kan både vara gott och uppiggande. Men om du dricker kaffe med en tom mage, måste du sluta just direkt. Även koffeinfritt kaffe orsakar halsbränna och andra matsmältningsbesvär. Att hoppa över frukosten efter att ha tagit kaffe i tom mage kan det leda till brist på serotonin. Om du inte kan leva utan morgonkaffet, drick det genom att äta något till, eller häll i mjölk. Fettet i mjölken kommer att minska biverkningarna.

Se mer i videoklippet här under, och dela detta med dina vänner som dricker kaffe!

Se mer här under:

Suavomedia