Tandläkare vill att detta ska vara hemligt – så får du vita tänder permanent!

Att ha gula tänder kan sätta stor spår i självförtroendet. Att alltid skämmas över att visa sina tänder eller att le, är inte alls bra. För om man kan öppna munnen utan att behövas tänka på hur man ser ut är mycket enklare och skönare.

Anledningarna till varför tänder blir gula behöver inte bara vara att man är slarvig med tandborstningen. Det kan ofta också bero på kaffe, rödvin och om du röker. Och eftersom detta sällan är saker vi vill sluta konsumera, så kan vi fortsätta bara vi bleker tänderna. Men att hela tiden bleka tänderna hos en salong kan bli dyrt i längden och dessutom används ofta kemikalier som inte är bra för dig.

Men det finns ett enkelt sätt som du kan bleka tänderna hemma själv på. Allt du behöver är två billiga ingredienser, vilket kommer göra att du får vitare tänder på 2 minuter!

Att ha gula tänder är något som nästan ingen uppskattar.

Men du kan göra dom vita själv hemma – med några få ingredienser.

Med denna metod undviker du dyra kemikalier. Och dom två billiga ingredienserna har du förmodligen redan hemma, eftersom det är väldigt vanliga saker. Och allting kommer bara ta dig två minuter, och på den tiden får du en helt vit tandrad som kommer se riktigt snyggt ut!

Det här behöver du: 

  • Kokosolja 
  • Bikarbonat 

Gör detta: 

Blanda lika mycket kokosolja och bikarbonat, tills du får en smet. Denna kan ligga i kylskåpet i någon timme och sedan förvaras där. 
Använd smeten som en vanlig tandkräm och borsta i ca 2 minuter.

Du kommer direkt se stor skillnad på dina tänder.

Glöm inte att DELA detta med dina vänner så dom också kan få vitare tänder.

Se fler tips här: