8 fantastiska saker som händer när du slutar använda bh

Att använda bh är ett sätt för många kvinnor att se mer attraktiv och prydlig ut. 

Men det finns faktiskt många fördelar med att skippa bh:n, nedan kan du läsa åtta anledningar till varför du bör skippa din bh.

1. Du får en bättre nattsömn

Experter rekommenderar att sova utan bh då den kan orsaka obehag och på så sätt störa din sömncykel. Det bästa för kroppen är alltså att sova naken! 🙂

2. Förbättrad blodcirkulation

Tajta plagg som bh är inte bra för din blodcirkulation, faktum är att plaggets tryck runt bröstkorgen kan leda till att stora blodkärl kläms åt.  
Detta kan på sikt senare leda till hjärt- och kärlsjukdomar och det är ingen bh i världen värd. 

3. Dina bröst mår så mycket bättre!

Sitter inte din bh på rätt sätt så kan ovälkomna ämnen samlas under det tajta plagget och orsakar infektioner, utslag och akne på huden runt brösten.

4. Du sparar pengar

Alla tjejer vet att bh:ar är dyra! Speciellt fina och bekväma bh:ar med rätt stöd och passform. Oavsett hur mycket du brukar spendera på dina underkläder så finns det slantar att spara. 

5. Starkare bröst!

Ja, du läste rätt! Genom att skippa bh så hjälper du inte längre brösten att kämpa mot den oundvikliga gravitationen. Många tror att bröst automatiskt börjar leta sig neråt och hänga om du skippar bh. Men faktum är att det är precis tvärtom! Eftersom dina bröst MÅSTE kämpa mot gravitationen, arbetar musklerna och stärker på så sätt dina bröst helt naturligt. 

6. Din bröstvävnad ökar, vilket är bra!

Vävnaden är viktig, framför allt hjälper den till att minska – om än inte helt förhindra – risken att drabbas av sjukdomar som exempelvis bröstcancer.

God bröstvävnad ger också mera stöd åt brösten och hjälper till att stärka bröstmusklerna.

7. Din vardag blir så mycket mer bekväm

Har du mindre bröst kan det vara lättare att skippa bh:ar med bygel då denna hjälper till att hålla upp brösten. Men utan bh blir vardagen så mycket mer bekväm. 

Allvarligt talat, finns det en skönare känsla än att ta av sig bh:n efter en lång dag? 

8. Din andning blir lättare

Det är ganska enkelt, har du något som spänner åt kring bröstkorgen hela dagen 365 dagar om året så påverkar det självklart din andning.

Vad tror du – får de här argumenten dig att överväga en framtid utan bh? 

Berätta gärna i kommentarerna. 

Se videon här nedan:

Glöm inte att dela denna artikel vidare med dina vänner på Facebook!

Suavomedia