Har du problem att somna? Med det HÄR knepet så somnar du på 60 sekunder!

Många av oss har svårt att somna på kvällen. Det är ett vanligt problem, och jag personligen kämpar med det. Det är inte att jag inte är trött. Det är bara väldigt svårt att somna. När jag försöker sova, vandrar mina tankar ofta iväg. Ibland kan det ta mig en timme att somna.

Lyckligtvis finns det en finurlig trick som kallas ”4-7-8” och det är en andningsteknik som kommer att hjälpa dig att somna på bara 60 sekunder. Den har utvecklats av Dr Andrew Weil, och denna teknik är mycket lätt att behärska. Den förenar meditation och andning på ett sätt som hjälper din kropp att motverka stress.

Tanken med tekniken är att andas in genom näsan i fyra sekunder. Håll detta andetag i sju sekunder. sedan andas ut i åtta sekunder. Upprepa detta tre gånger och du bör somna.

Tekniken lugnar din puls och slappnar av kroppen.

Se själv i videon här nedanför: