Kvinnan följde med den okända killen hem… trots att hon skulle gifta sig dagen efter..

Det var ett gäng tjejer som var ute på en möhippa. Plötsligt så var Brudens alla kompisar borta och fram till bruden kom en kille och ville att Hon skulle följa med honom hem. Hon ville inte följa med honom eftersom hon kulle gifta sig dagen efter. Men efter en stunds övertalande så gav hon med sig.

När de kom hem till honom så ville han naturligtvis ha henne i säng. Efter ett tag bestämde dom sig båda för att dom ville. Men hon krävde då att han skulle använda kondom. Han reste sig upp ur sängen och började leta efter en.

Men han hittade ingen. Hur är det nu då. Nöden har ingen lag tänkte han. Han öppnade kylskåpet där han hade en korv. Han tog korven och pressade ur köttet ur skinnet. Trädde skinnet på snoppen och in till den blivande bruden i sängen.

Efter ett tag så hände naturligtvis det som brukar när man ligger med varandra. Dom var nöjda och hade både fått det dom ville. Bruden reste sig upp och åkte hem.

Dagen efter på brölloppsnatten var det ju dags för den äkta maken att komma till. Efter en stund så var ju även han klar och drog ur sitt könsorgan. Till hans stora förvåning så fanns där något kondomliknande föremål som inte riktigt hörde hemma där.

Han frågade då bruden vad det var för något.

Bruden finner sig sabbt och svarar att det är hennes mödomshinna.

Brudgummen tittar förvånat på ”mödomshinnan” och säger: Det var en jävla tur att jag tog oskulden på dig idag då. För imorgon går datumet ut.