Farmor i rätten…

Farmor i rätten

Vid en rättegång i en mindre stad kallade åklagaren sitt första vittne, en äldre farmor, till vittnesbåset. Han gick fram till henne och frågade: ”Fru Jones… vet ni vem jag är?

Hon svarade:

”Javisst, jag vet vem du är, herr Williams. Jag har känt dig sedan du var en liten pojke, och ärligt talat så är du en besvikelse för mig. Du ljuger, bedrar din fru, manipulerar folk och pratar bakom ryggen på dem. Du tror du är en storfräsare när du i själva verket inte har hjärna nog att inse att du aldrig kommer att bli mer än en halvdan pappersvändare. JA, jag vet vem du är.”

Åklagaren häpnade! I brist på bättre, pekade han tvärs över rummet och frågade:

”Fru Jones… vet ni vem försvarsadvokaten är?”

Hon svarade:

”Javisst gör jag det. Jag har känt herr Bradley sedan barnsben. Han är en lat bigotterist med alkoholproblem. Han kan inte ha ett normalt förhållande med någon och han är en av delstatens sämsta advokater. För att inte tala om att han bedrog sin hustru med tre olika kvinnor. En av dem var din fru. JA, jag vet vem han är.”

Försvarsadvokaten dog nästan.

Nu kallade domaren till sig både åklagare och försvarsadvokat, och sa till dem med låg röst:

”Om någon av er skitungar frågar henne om hon vet vem jag är skickar jag er båda till elektriska stolen!”

Suavomedia