Kvinnan hör ljud utanför sitt fönster på kvällen – så hon installerar en övervakningskamera och inser det hemska

Under tre veckor hörde 29-åriga Noel Bracy konstiga ljud utanför sitt fönster på kvällen när hon bytte om. Trots att ljudet påminde om stönanden så sa hon intalade hon sig själv att det inte var något att oroa sig för.

Inte långt därefter installerade hon en kamera utanför sitt fönster för att se vad det var som lät – och det gjorde hon.

”Han tittade bokstavligen genom ett pyttelitet hål för att se när jag bytte om”, sa hon till Inside Edition. ”Just då insåg han att kameran var på och direkt efter gick han bara där ifrån.”

Hon är inte den enda husägaren som har haft problem med dessa påstådda kriminella. Enligt Inside Editions undersökning så har folk över hela landet handskats med dessa läskiga individer som har inkräktat på deras privatliv.

En trebarnspappa installerade totalt åtta kameror runt sitt hus och upptäckte en man i en huvtröja som kikade in genom fönstret till hans 16åriga dotters sovrum.

En annan man, denna gång i Arizona, sågs klättra upp för en vägg för att se bättre in i ett badrum efter att ha tittat in i ett litet barns sovrum.

Enligt undersökningen så utför dessa tjuvtittare sitt smutsiga arbete på natten när husägare har svårt att se ut genom fönstren.

Se klippet här under:

Suavomedia