Mamman tar en titt på familjefotot – ser något och får sitt livs chock

Efter att Katie och Tom hade fått sitt tredje barn ville de dela med sig till resten av världen.

Katie frågade grannen om han kunde ta en bild av hela familjen i deras trädgård. Tom la en arm om henne och barnen log fint när fotot togs. Men när Katie tog en titt på fotot senare fick hon sitt livs chock.

Det kanske ser ut som ett helt normalt familjefoto, men något är fel. Kan du se vad det är?

Det ser ut som den fina familjen enbart sitter fint och poserar i deras trädgård men det är något mer.

Det som vi omedelbart märker är att alla tittar rakt in i kameran, förutom hunden, Jeep, som stirrar åt höger. Finns det mer än vad vi initialt kanske tror? Det sägs att hundar trots allt har ett sjätte sinne. Senare visade det sig vara fallet.

Efter att Tom och Katie välkomnade sin första son tidigare samma vecka, bestämde de sig för att ta ett foto av den helt nya familjuppdateringen med sina två små flickor. Tanken var att skicka bilden till släktingar runt om i landet. Men när Katie tittade på fotot igen, blev hon så chockad att tårarna fyllde ögonen.

Efter födelsen av den lilla pojken, kallad Hugo, hade en intensiv tid avslutats. Paret hade förlorat ett barn under Katies graviditet . Tre år gamla Bryan hade dött tidigare på året efter att ha blivit påkörd av en bil. Trots deras yngsta barns födelse var deras sorg fortfarande enorm.

Med andra ord verkar familjefotot som en glad bild, men tyvärr finns det en sorglig historia bakom det. Tomhet och lycka verkar samlas. Tom, Katie, Hugo, Jennifer och Audrey poserar på bänken i deras trädgård. Men låt oss titta närmare på vad Tom gör.

Tom är en lastbilsförare och är ofta hemifrån under långa perioder. Katie är inte alltid nöjd med detta, särskilt det senaste året, då hon var tvungen att ta itu med sin sorg på egen hand. Men efter att Tom också tittat på fotot, ansökte han omedelbart om ledighet för att vara med sin familj.

Det finns en liten detalj på fotot som skapar en läskig scen . Om du tittar noga kommer du att se att Audrey har en hand på armen. Men vems hand är det? Hennes syster bredvid har båda händerna snyggt i knät.

Efter att Katie såg fotot blev hon chockad! Var det kanske den döda Bryan? Ville pojken låta sina föräldrar veta att han fortfarande var där och vakade över dem?