Läkare ser att 12-åringen är GRAVID! Sedan får de veta vem fadern är! USCH!

Myndigheterna i Kina har gripit en man efter att läkare avslöjade att deras gravida patient, vilket var mannens ”20-åriga hustru”, faktiskt bara var 12 år gammal.

40 åriga mannen tillsammans med flickan och en annan kvinna, som han kallade för sin mamma till Xuzhou Centralsjukhuset i östra Kina Jiangsu-provinsen.

Mannen ville att den 12-åriga flickan skulle genomgå en rutinundersökning för att få bekräftat att fostret hon bar på var friskt, men snabbt därpå blev sjukhuspersonalen väldigt misstänksam.

”Det var uppenbart att hon bara var ett barn, och absolut inte någonstans nära 20 år gammal”, berättade en anställd och tillade att barnet inte kunde svara eftersom hon inte talade mandarin.

Misstankarna retade mannen.

”Jag tog hit henne för att undersökas, bara gör ditt jobb. Sluta ställa så många frågor”, ska mannen ha sagt enligt uppgifter från Fraidy Ress, grundare av ideella organisationen Unchained at last.

Efterforskningar som polisen gjort visade att flickan saknade kinesiskt ID, och är troligen från Sydostasien. Flickan kom antagligen till Kina för att sedan giftas bort.

Medan den här händelsen inträffade i Kina så är det väldigt vanligt även i andra länder. Föräldrar från olika religiösa grupper som sträcker sig från kristna katoliker, buddhister, hinduer, muslimer gifter bort sina barn.

Fraidy Ress skrev att:

”Lösningen är relativt enkel. Statliga lagstiftare bör undanröja de lagar och rättsliga undantag som tillåter att barn får gifta sig. Det är det enda sättet att avsluta barn och tvångsäktenskap.

Baserat på min egen erfarenhet av att arbeta med tvångsäktenskapsoffer, är jag säker på att många av dessa barn hade gift sig mot sin vilja.

Tvångsäktenskap är en utbredd men ofta ignorerat problem.”

Suavomedia