Pappan vill inte betala en krona i underhåll. Då beslutar sig den unga mamman att lägga ut DETTA på nätet!

Att ta hand om ett barn som ensamstående förälder är ingen lätt uppgift, särskilt om det är dålig stämning mellan föräldrarna. De flesta är naturligtvis överens om att hålla bra stämning, för barnets skull.

Även om Jessica Singleton och Jon Megason inte är tillsammans längre, har de fortfarande en mycket kärleksfull relation. De har en son tillsammans och båda älskar honom mer än något annat. Men även om deras relation inte längre romantisk, lever de fortfarande tillsammans som en familj, för att ge sin son den omsorg och kärlek. I ett inlägg på Facebook, beskriver Jessica hur Jon gör allt han kan, inte bara för hennes son, men också för henne. Jon betalar inte underhållsbidrag – men när sonen eller Jessica behöver något, ställer han upp direkt.

Läs Jessicas rörande ord om Jon nedan.

Detta är min ex-pojkvän. Den här killen är mer värdefullt än guld. Detta är en man som inte betalar en enda krona i underhåll – men när vår son behöver nya kläder, är det bara att ringa honom.

Detta är en man som köper otaliga barnfilmer, så jag kan njuta av dem hemma med min son. En man som kommer till dörren med en låda med allt vi behöver, så jag inte behöver gå till affären.


Detta är en man som lyssnar på mig när jag gråter för att jag för stressad. En man som berättar för vår son att han inte får glömma mammas pojkvän när han gör en lista över sina favoritmänniskor.

En man som fortfarande passar min systers barn, så att vår son kan tillbringa tid med sin kusin.

De hinder som vi har haft att övervinna för att komma till denna punkt har varit enorm. Detta var inte lätt – det var ett val. Vi kommer alltid att vara vänner.

I fall jag inte har sagt det tidigare: Jag är tacksam för dig.

Det kan ofta vara svårt att få det att vara bra med en tidigare partner, men detta unga par visar att det är möjligt och att det är bäst för alla parter.

Vänligen dela dessa rörande ord med dina vänner på Facebook!

Suavomedia