Polisen hör ett konstigt ljud från jordhögen. Då upptäcker de den otäcka sanningen!

Det är lika tråkigt varje gång man hör om människor som behandlar djur dåligt, oavsett var i världen det händer.

Den här berättelsen påverkade mig lite extra – kanske för att jag själv är hundägare och aldrig ens skulle komma på tanken att göra detta själv.

När det gäller ägaren till denna hund hittar jag faktiskt inte tillräckligt med ord för att beskriva honom och hans handlingar, men lyckligtvis finns det många där ute som vägrar att stå och titta på ett djur som är i nöd.

I detta fall agerade polisen omedelbart efter att ha hört några konstiga ljud från en jordgrund i Williston, Florida.

Polisen var på ett annat uppdrag när de hörde de skrikande ljuden från en hög med jord. Ganska kort därefter kunde de gräva en liten valp under jordhögen.

Lyckligtvis hade valpen lyckats skapa en luftficka under jorden, trots att den tydligen hade begravts levande av sin tidigare ägare.

Dennis Strow, Williston polischef, säger:

“Det verkade inte som om hunden hade legat där så länge. Jag skulle gissa att det hade varit där i ungefär en timme. “

Valpen var så liten att den ännu inte hade öppnat ögonen. En veterinär uppskattade att valpen var omkring sju dagar gammal.

Levy Animal Clinic veterinärklinik tog omedelbart hand om valpen, som de kallade Tucker. En anställd på kliniken beslutade också att adoptera Tucker.

“Jag kan garantera att vi kommer att följa upp detta för att straffa personen som begick detta brott, säger polischefen Dennis Strow.

Dela gärna denna artikel med vänner och familj på Facebook!