Psykiatrikern besökte det…

Psykiatrikern besökte det Norska mentalsjukuset och frågade en patient han stötte på:
– Hur hamnade du här, och på vilket vis är du sjuk?
Han fick följande svar:
– Jo, allt började när jag gifte mig. Jag antar jag aldrig borde gjort det.

Jag gifte mig med en änka som hade en vuxen dotter som då blev min styvdotter. En dag när min Pappa kom på besök blev dom två förälskade i varann och gifte sig. Så då blev min styvdotter också min styvmamma. Så småningom födde min fru en son som då blev min pappas svåger, eftersom han är halvbror till min styvdotter som nu är gift med min Pappa.
Som jag berättat blev min styvdotter min styvmor när hon gifte sig med min Pappa, och eftersom min son är bror till min styvmamma så blev han min Morbror också.
Som du nu kan förstå är min fru även min Styvmormor eftersom hon är min styvmors mor.

Glöm inte att min styvmor är min styvdotter, och kom ihåg att jag då blir min frus barnbarn. Men stilla dig en stund till, du förstår eftersom jag är gift med min styvmormor är jag inte bara min frus barnbarn och make utan jag blir ju min egen Morfar också!

Å du frågar varför jag hamnade här!

Suavomedia