Musikläraren ville inte berätta för eleverna att han skulle gifta sig med en man – på bröllopet får han sitt livs överraskning

Mannen får en överraskning han kommer bära med sig resten av livet!

När körelever på Hingham Middle School i Massachusetts, USA fick reda på att deras favoritlärare, körledaren Christopher Landis, skulle gifta sig, kom de på ett lämpligt sätt att fira honom.

Köreleverna hade lagt märke till en man som ofta kom förbi ganska regelbundet för att hälsa på läraren. När de frågade vem det var svarade Christopher: ”Det är Joe, han är min vän.”

I verkligheten var Joe Christophers partner och snart blivande make. Men eftersom han inte var säker på hur hans barn eller deras föräldrar skulle ta hans äktenskap med en man, och fruktade att det kunde påverka deras känslor för honom som lärare, avstod han från att berätta sanningen.

Men eleverna visste mycket mer än Christopher någonsin kunde föreställa sig. För i samarbete med blivande maken Joe Michienzie hade eleverna ordnat en stor överraskning, som de hade tränat på i flera månader.

Mer än 50 barn anmälde sig till överraskningen för att hjälpa till att hylla läraren.
Efter en lyckad repetition med hela kören lämnade de skolan tidigt den 21 december och reste många mil till brunch i Plymouth.

Christopher blev helt chockad när eleverna började strömma in i rummet, och han började gråta när han förstod att de var där för att sjunga.

”Det här är mina barn”, sa han till gästerna.

Se det rörande ögonblicket här.

Suavomedia