Tjejen poserar framför kameran. Men då ser pojkvännen något HEMSKT på hennes ben!

Att vara i tonåren och puberteten är något som kan vara väldigt jobbigt för många. Men sen finns det dom som har det ännu mer jobbigt än den normala tonåringen. En tjej vid namn Meagan tillhör en av dessa som hade det väldigt tufft under uppväxten.

När hon var i tonåren utvecklade hon lymfödem i ett av benen, vilket ger svullnad och vätskebildning. Det gjorde att hennes ben inte såg ut som alla andras och detta blev hon mobbad och retad för.

Det är verkligen hemskt att bara för att man har en sjukdom så ska man behöva bli trakasserad och mobbad i skolan av sina jämnåriga. När Meagan hade fyllt 24 år svällde benet upp ännu mer och blev dubbelt så stort som tidigare.

Men hon hade fortfarande inte berättat något för sin pojkvän. Tills en dag när allting skulle komma fram.

Men efter några år så bestämde hon sig att berätta för sin pojkvän. I samband med detta bestämde hon även sig för att ställa upp i en skönhetstävling bara för att visa att hennes ben inte skulle stoppa henne från att nå sina drömmar. Detta är verkligen inspirerande och visar att man aldrig ska låta något stoppa en från att göra det man vill.

Suavomedia