Kvinnan har inte borstat tänderna på 10 år – men se när hon öppnar munnen

De flesta av oss borstar tänderna minst två gånger om dagen utan att ens tänka på det. När man är liten får man lära sig om ”Karius och Baktus”, och hur dem kommer att angripa våra tänder om man inte borstar ordentligt.

23-åriga Alice har inte borstat sina tänder på tio år, enligt The Sun.

Om man inte tar hand om sina tänder och håller de rena är risken stor att man får hål i tänderna och man får en dålig andedräkt.

Alice Kid från London, England har inte borstat sina tänder på över tio år.

– Det är väl ett socialt tabu att inte borsta tänderna men om sanningen ska fram så bryr jag mig inte heller, jag har inte borstat mina på tio år. När jag ser i spegeln så ser mina tänder helt perfekta ut, säger Alice till The Sun.

När Alice var barn borstade hon tänderna när hon kom ihåg det och vid tolv års ålder fick Alice tandställning som hon fick ha i ett år.

– Tandläkaren jag fick träffa då tjatade hela, hela tiden om hur viktigt det var att borsta tänderna så jag slutade väl helt som en revolt-grej. När jag blev av med tandställningen slängde jag min tandborste, berättar Alice till tidningen.

Alice har bara haft ett hål och det var när hon fortfarande borstade sin tänder.

Med enbart tuggummi som hjälp, säger Alice att hon aldrig har haft dålig andedräkt.

– Det är väl svårt att känna på sig själv, men min pojkvän har aldrig nämnt det för mig, säger Alice till tidningen.

Alice kost består av väldigt mycket grönsaker. Hon varken dricker läsk eller röker, vilket enligt henne har gett henne bra tänder.

– Jag går till tandläkaren en gång per år och då frågar de alltid om min munhygien. De brukar ta bort lite tandsten bara, men skulle de säga till mig att jag måste börja borsta tänderna så skulle jag göra det direkt. Men som det är nu får jag mest beröm över hur vita och hälsosamma mina tänder ser ut, så varför skulle jag lägga tid på att borsta dem?, säger hon till The Sun.

Suavomedia