Kvinnan har stor en cysta på kinden – men när den kläms är det redan för sent!

Det är många som får finnar och cystor, men att få dom på vissa ställen av kroppen kan vara riktigt jobbigt. Att få det i ansiktet är nog bland det värsta eftersom det är en så central del av sitt utseende. Varje gång du träffar och hälsar på en människa är det ansiktet dom lägger märke till, och med en stor knöl där kan det kännas lite jobbigt.

En kvinna ha en stor cysta i ansiktet som hon kände att hon ville bli av med. Så hon bestämde sig för att träffa en läkare och förhoppningsvis få hjälp.

När hon kommer in på sjukhuset och man får se hennes knöl blir man verkligen chockad. Det kan inte vara skönt att gå runt med den, och man förstår verkligen att hon nu vill ha den borttagen.

Vi får se ögonblicket när cystan kläms, och det är verkligen inget för den känsliga. Detta är bara tänkt för oss som gillar att se denna typen av filmer. Som vanligt är det alltid lika intressant att se när någon så här stor och ovanlig knöl kläms sönder. Men man hade ju verkligen inte velat ha denna själv i ansiktet.

Och glöm inte att du aldrig ska klämma några finnar själv, utan om det verkligen behövs så gör det hos någon som är utbildad.

Se ögonblicket när cystan kläms i videoklippet här under, och glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se mer i videoklippet här nedan:

Suavomedia