Mamman försöker att laga det avhuggna huvudet på barnet igen. Orsaken blir allt vanligare och man bör se upp!

Att dricka alkohol och sedan sätta sig bakom ratten är något av det värsta man kan göra.

Trots detta händer det alltför ofta att berusade personer ger sig ut i trafiken och orsakar fruktansvärd stor skada.

En person som har stor erfarenhet av vilka tragedier detta kan leda till, är en ambulanssjukvårdare i San Diego i Kalifornien.

Han beskriver en väldigt tragisk händelse där han ger en inblick i hur det var när han kom fram till en trafikolycka.

Så här lyder texten:

”Jag är en ambulanssjukvårdare i San Diego. Normalt sätt så delar jag inte någonting för allmänheten, men nu gör jag det för jag hoppas att någon av er idioter kan tänka en gång extra när det gäller att köra bil full/berusad.

För några timmar sedan kom jag till en trafikolycka där den ena bilen stod på taket, den andra i en tegelvägg. Det satt en kvinna på trottoarkanten täcka i blod, hon höll ett barn i sin famn, som blivit klyft i två delar.

Hon försökte gång på gång fästa hans avhuggna huvud vid kroppen för att göra honom hel igen. Från andra sidan vägen kom en desperat man emot mig med en livlös flicka i sina armar. Så fort jag kommit ut ur ambulansen kastade mannen bokstavligt talat den 7-åriga flickan i min famn.

Han stod bredvid och tittade på när mina kollegor pumpade in medicin efter medicin i hennes vener, satte en tub i hennes hals och sköt elchocker genom hennes kropp. Deras bil hade demolerats av en rattfyllerist som kört mot rött ljus i över 100 kilometer i timmen.

Flickan hade kastats 10 meter ur bilrutan och pojkens huvud hade huggits av, av stötfångaren på förarens bil. Båda föräldrarna och den extremt berusade föraren gick oskadda därifrån medan barnen aldrig kommer att vakna. Jag såg en familj förintas idag.

Var inte en jävla idiot.”

Det är verkligen en fruktansvärd händelse som är svår att förstå när man inte själv upplevt det.

Så med sjukvårdarens budskap måste vi alla hjälpas åt att vara uppmärksamma på personer som kör berusade, så vi kan stoppa dessa i tid, innan dom tar livet av någon oskyldig.

Glöm inte att dela denna viktiga text med dina vänner.