Föräldrarna ville att han skulle dö av sjukdomen – men se hur han ser ut idag!

När ett nytt barn föds ska man aldrig ta för givet att det kommer att ske utan några problem. En pojke som har blivit mycket uppmärksammad världen över föddes med en sjukdom som gjorde att hans huvud hängde.

Han heter Mahendra Ahirwar, och sjukdomen var ett genetisk tillstånd som kallas kongenital myopati. Det gjorde att han nackmuskler var otroligt svaga vilket gjorde att han inte kunde hålla upp sitt huvud som man normalt ska klara av.

På internet började hans historia en dag spridas eftersom han eller hans familj inte kunde bekosta en operation på egen hand. I Liverpool blev en kvinna mycket berörd av det hon läste, vilket till slut gjorde att hon bestämde sig för att hjälpa till.

När han en dag hade tillräckligt med pengar till operationen så var det äntligen dags att åka till sjukhuset och träffa läkaren. Där kunde man inte se några hinder för att han skulle bli helt återställd. Det är verkligen chockerande att se hur han ser ut idag jämfört med tidigare. Det är knappt så man tror att det är samma person. Läkarna kan verkligen utföra mirakel och dom förtjänar en stor eloge för deras fantastiska arbete.

Se hur resultat blev i videoklippet här under, och glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se resultatet i videon här nedanför: