Kvinnan trodde att hon hade njursten – men vad läkaren upptäckte chockar nu världen!

Normalt sätt när en kvinna blir gravid kan man se det ganska tydligt på hennes mage. Men man kan även upptäcka det genom att man gör olika graviditetstest som visar att man väntar barn.

Men paret du ska få höra om nu var med om något väldigt märkligt. Kvinnan Stephanie Jaegers ringde sin man Michael och hade panik. Hon hade ont i magen och trodde att det berodde på njursten. Michael skyndade hem för att köra Stephanie till sjukhuset, men väl på sjukhuset skulle det visa sig att smärtan berodde på något helt annat.

Läkaren sa ganska snabbt till paret att dom strax skulle föda barn, och bli föräldrar! Men paret förstod inte, hur kunde dom ha missat detta under flera månader utan att ens veta någonting.

Men nu var det alldeles strax dags för att föda…

På sociala medier förklarar Michael hur dom kunde gå 38 veckor utan att upptäcka att hon var gravid.

”Den mest bisarra delen är hon fortsatte att ha en menstruationscykel, som sjukhuset sa är mycket sällsynt. Steph bröst även sin vrist för någon vecka sedan och blev sängliggandes vilket begränsade hennes rörelser. Jag kan inte ens förklara för er de olika känslor som vi har upplevt under de senaste 12 timmarna.

Jag gick från att googla på ”njurstens behandlingar” till att få en panikattack över det faktum att jag skulle bli pappa, och barnet skulle komma inom en timme.

De flesta föräldrar har 9 månader på sig att planera för att bli föräldrar, men vi hade bara 30 minuters.”

Glöm inte att DELA denna fantastiska händelse med dina vänner! Dom vill garanterat också läsa om denna ovanliga historia.